După multe comentarii pro şi contra, urecheli că nu sunt atentă când scriu prin a mânca litere chiar dacă sunt cu burta  plină de exemplu, că m-am lăsat pe-o ureche sau că nu nu mai acord atenţie blogului meu prin lipsă de update sau că nu mai am inspiraţia de altă dată în povestioara Nadiei, a venit timpul să se schimbe ceva!

Acest lucru constă în dorinţa de a participa la competiţia de toamnă a Super Blog!

Nu fac acest lucru din vreo fudulie sau ceva asemănător, ci pur şi simplu, îmi doresc să-mi pun blogul la punct aşa cum ar trebui şi aş dori să văd, cu ocazia dată de acest concurs, cum arată blogul meu lânga al altora.

Nu cred că blogul meu este chiar atât de super-cred că alţii au mai mult talent şi inspiraţie ca mine; blogul meu a plecat de la o idee simplă şi, cu timpul, am început să scriu pagină după pagină până când inspiraţia mea a ajuns într-un punct mort, apoi  depăşind momentul, am reluat pagină după pagină până când am ajuns din nou într-un punct de cam proastă inspiraţie, dar remedierea acestui fapt este foarte aproape.

Ca să nu mai lungim vorba, eu una sunt hotărâtă să văd pe unde s-ar situa blogul meu.

Ţii şi tu blog? Mai ai timp până pe 30 septembrie să-l înscrii, dar ai grijă să-ţi potriveşti ceasul după ora României, căci 1 octombrie este deja prea târziu!

Fie ca cel mai bun să câştige!

2 gânduri despre „Mă înscriu la Super Blog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s