Punct şi de la capăt

La fel ca în anii trecuţi, analizele de Medicina Muncii au trebuit făcute. S-ar fi nimerit în perioada exemenelor, însă consulul, un omuleţ foarte deştept care a învăţat la greu de la garda veche a ambasadei, a avut grijă ca eu şi colegul cu care am plecat în Germania, să trecem mai întâi pe la medic, apoi să ne urcăm în avion.Îmi place la acest om că a învăţat să fie aproape de oameni, mai ales în momentele de supărare.Marţi dinimeaţă, mă sună şi îmi spune că ar fi bine să mă întorc în ţară cu primul avion. Bănuiam că trebuie să fie ceva legat de analizele făcute, altfel nu ar fi dat dovadă de o aşa secretomanie, ci te-ar fi tras de urechi că ai prea mare colesterol în sânge, că poate ar fi bine să se mai faci o pauză la dulciuri sau să nu te mai stresezi atâta în cazul glicemiei  prea mari şi tot aşa. Ceva tot îţi spune.

Mi s-a confirmat că tăcere lui are de-a face cu faptul că sunt suspectă de cancer pentru a patra oară. Dacă se va confirma, atunci mă întreb dacă organismul va mai avea puterea să lupte. Psihic vorbind, sunt conştientă că am mai trecut prin asta şi ştiu ce implică. În mod ironic, analizele de la Babeş şi Fundeni de săptămâna trecută mi-au ieşit bine, încadrându-mă în parametrii unui om operat de trei ori. Mă amuză pe undeva că nimeni nu ştie ce să zică, în ce mod, dar şi tăcerea este bună, uneori ochii sunt mai grăitori decât o mie de cuvinte.

Tragi-comic este dacă se confirmă cancerul, pot spune că am trăit să mă văd pensionară. De asemenea, reacţia oamenilor la fost destul de grăitoare, mai ales că simptome specifice nu am avut şi nici la faţă nu vezi nimic care să dea de bănuit, afară doar de oboseală care încă nu s-a recuperat, oricât somn am băgat până în prezent.

Reclame

Un gând despre „Punct şi de la capăt

Adăugă-le pe ale tale

  1. My wife and i ended up being very more than happy Ervin managed to round up his homework through the ideas he received when using the web site. It’s not at all simplistic just to choose to be handing out guidelines that many the others could have been selling. We consider we now have you to give thanks to for this. The iluttlrasions you made, the easy blog menu, the relationships you can give support to engender it’s everything fabulous, and it’s assisting our son and us recognize that that article is awesome, which is particularly mandatory. Thanks for the whole lot!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: